lauantai 20. lokakuuta 2012

Tältäkö tuntuu kun on oikealla polulla?


Alan vaihtamiseen liittyvät suunnitelmani ovat nyt ihan yllättäen lähteneet etenemään. Olen ollut iloinen ja kiitollinen siitä että palaset ovat alkaneet loksahdella paikoilleen. Tuntuu että asiat järjestyvät ihan itsestään ja ratkaisut ongelmiini suorastaan tippuvat syliin!  Ajattelen jotakin ongelmaa ja hetken kuluttua ratkaisu tulee vastaan jollakin lailla; luen ratkaisun lehdestä, satun katsomaan tv-ohjelmaa jossa käsitellään samaa asiaa, avaan radion juuri oikealla hetkellä. Olen hymyillyt tällä viikolla itsekseni aika paljon, kun näitä yhteensattumia on tapahtunut. Työkaverit alkavat ehkä pian epäillä jotain :)

Aloin pohtia, että ovatko ratkaisut olleet aiemminkin nenäni edessä, mutta en ole vain huomannut niitä? Onko negatiivisuuteni estänyt minua näkemästä asioita selkeästi? Vai tapahtuuko kaikki helposti sen vuoksi, että olen ensimmäistä kertaa elämässäni menossa oikeaan suuntaan?  Joka tapauksessa olen äärimmäisen kiitollinen.

Luin tällä viikolla erään yhteensattuman ansiosta Sanna Mämmin kirjan Elämänvoimaa ja se resonoi hyvin voimakkaasti. En voinut laskea kirjaa käsistäni, vaan luin sen kannesta kanteen yhdeltä istumalta. Kirjan teemoja ovat ilon löytäminen, kehon kuunteleminen, pysähtyminen, rehellisyys itselle sekä unelmien luominen. Kirjassa annetaan selkeät ohjeet elämästä nauttimiseen. Suosittelen kirjaa kaikille jotka ovat hukanneet itsensä tai elämänsä suunnan arjen kiireeseen.

Viisaat sanat kirjan takakannesta:
"Kaikki on mahdollista, kunhan vain pysähdyt kuuntelemaan itseäsi. Jos haluat löytää elämääsi lisää iloa ja nauttia tästä hetkestä, uskaltaudu muutokseen. Kuulostele unelmiasi ja tee niistä totta. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti